Even voorstellen

Mijn naam is Janny van Cimmenaede.

Jaren geleden had ik zelf klachten waarvoor ik een oplossing zocht, en kwam ik in aanraking met klassieke homeopathie. Vanaf het begin wekte dit mijn interesse, en dat werd alleen maar meer toen door middel van een homeopathische behandeling mijn klachten volledig verdwenen. Alles wat ik las over klassieke homeopathie boeide mij enorm, zodanig dat ik uit interesse begonnen ben aan een opleiding tot klassiek homeopaat. Die opleiding heb ik in 2014 afgerond, en sindsdien heb ik mijn eigen praktijk. Maar nog altijd vind ik het een wonder om te zien hoeveel er op deze natuurlijke manier mogelijk is, en wat homeopathie voor mensen kan betekenen!

Ziekteclassificatie

Mijn opleiding heb ik afgerond aan de Homeopathie Academie Nederland te Almelo. Daardoor ben ik gecertificeerd RH-homeopaat, hetgeen betekent dat ik ben opgeleid om te werken volgens de "ziekteclassificatie". Dit is een methode om de door u gegeven informatie te analyseren en in verschillende categorieën in te delen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar uw klacht of ziekte, maar ook naar de kenmerken van uw klacht, en de geschiedenis. Omdat elke categorie zijn eigen specifieke aanpak vereist, ontstaat er inzicht hoe bij u de behandeling het meest doelgericht kan worden ingezet.

Registratie

Mijn praktijk staat geregistreerd bij de beroepsvereniging NVKH (Nederlandse Vereniging Klassieke Homeopathie), het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en de geschilleninstantie SCAG. Dit betekent dat mijn praktijk voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, medische basiskennis, nascholing en waarneming, en dat de consulten door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk worden vergoed.

Bent u benieuwd wat homeopathie voor u kan doen? Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Natuurlijk beter!